Udgivet i Artikler og Guides

Ting du skal overveje før du lejer en bil på din ferie

Af Bremserens.dk

Som Corona ikke længere er en sundhedskritisk sygdom - for dem der er vaccineret - så begynder verden lige så stille at åbne op igen.

Folk er begyndt at holde større arrangementer igen, at møde fysisk på arbejde igen og at tage på ferie i udlandet. Den sidste af dem, er nok det som rigtig mange danskere har set frem til.

Hvilken type er du?

Når man tager på ferie i udlandet, så er der oftest to typer af mennesker; dem der ligger foran poolen og solbader hele dagen, eller dem der gerne vil opleve det land, og alle dets skønheder, som de er taget til.

Før i tiden var det nemt, når man var ung og fyldt med energi, og sagtens kunne køre 20 timer i streg uden at blive træt. Men jo ældre man bliver, jo mere anstrengende vil man måske synes det er. I stedet, så begynder man at flyve på ferie, det er både hurtigere og lettere. Men så kommer problematikken i forhold til at ville se landet.

At se et helt land på gåben, kan også være både ret anstrengende, men også tidskrævende. Det er måske her man skal begynde at overveje en lejebil.

Hvor meget vil du se?

Men før man går ud og bestiller en lejebil, skal man nok lige have nogle ting i mente. For det første, kan det betale sig? Man skal måske lige gøre op med sig selv, om det kan betale sig at leje en bil i udlandet.

Hvis det nu bare lige er en enkelt dag, hvor man vil bruge bilen til at tage på stranden, så kan det måske ikke betale sig. Men hvis det er for at man virkelig skal på rundrejse, så kan det nok godt betale sig. Udover det, så handler det om planlægning.

For at få en af de bedste priser på biludlejning, så skal man gerne have haft gjort sin bestilling ca. 4-5 måneder før. Selvom det godt kan virke som ret lang tid, og det kan gøre en lidt i tvivl om man nu burde gøre det eller ej, da mange ting kan nå at ske på 4-5 måneder, så frygt ej!

Inde på billeje.info, kan man få gratis afbestilling helt op til 48 timer før, så hvis det utænkelige nu skulle ske, at man bliver nødt til at aflyse sin tur, så er der ingen penge tabt med billejen.

Inde ved billeje.info, er du også sikret en sikker bestilling.

Du skal ikke tænke på antal kilometer

Start den store rundrejse! Det er i hvert fald ikke kilometerantal der holder dig tilbage ved din lejebil. Der er altid fri kilometer med i prisen, medmindre andet er angivet. Ved nogle firmaer, er der også lovpligtig forsikring med.

Til gengæld, kan det være at du er en lidt vovet bilist på vejene? Så kunne det være, at du burde overveje at tage en ekstra forsikring, udover den lovpligtige, på bilen, så du slipper for selvrisiko, hvis uheldet nu er ude. Er du en livsnyder på budget? Så burde du holde dig fra højsæsonerne.

De fleste firmaer indenfor billeje, overlever gennem turisme, og derfor er deres priser også skyhøje indenfor højsæson, fremfor uden. De ved at folk gerne vil leje biler, og at de derfor også vil betale prisen. Dog er der ikke mange turister udenfor højsæson, og derfor passer priserne også derefter.

Generelt er det ikke superdyrt at leje en bil, og de fleste bliver positivt overrasket over hvor billigt det rent faktisk er. F. eks ved populære destinationer, som Mallorca, kan du slippe afsted med at leje en bil for 39 kr,- om dagen.

En sidste ting at have i overvejelserne når du booker en lejebil, giver lidt sig selv at læse betingelserne.

Når man er på ferie, er man der for at slappe af, så det er ikke fedt at der måske lige pludselig kommer en stor regning, fordi man ikke havde læst at der lige netop ikke var lovpligtig forsikring med i prisen.

Sådanne overraskelser er aldrig sjove, og kan nemt undgås ved at læse kontrakten, så man ved hvad man betaler for.

Find det du mangler på bremserens.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 13.863 produkter fra mere end 53 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 15.384 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-07-15 09:00:39.

18
Produkttyper
13.863
Produkter
53
Forhandlere
15.384
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.